Over JBM Vloerverwarming

JBM Vloerverwarming


Hoe garandeert u in elk project weer de beste kwaliteit aan uw opdrachtgevers? Bij JBM geloven we dat het antwoord zit in de combinatie: het werken met kwalitatief hoogstaande systemen én werken met een eigen vakkundig montageteam. Alles onder één dak. Alleen dan weten we 100% zeker dat het goed zit. Dat we de beste kwaliteit kunnen leveren.


Uw partner

JBM levert en monteert al 10 jaar verwarmingssystemen van de allerhoogste kwaliteit. Of u nu start aan een verbouwing, nieuwbouwproject of renovatie, wij zijn de partner in vloerverwarmingen. Compleet met eigen montageteam, zodat we samen snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Daarom JBM Vloerverwarming

  • Alles onder één dak: advies, ontwerp en montage
  • We garanderen topkwaliteit in werkwijze, omdat we alles zelf kunnen doen
  • Maatwerk oplossingen: voor een comfortabel woon- en werkklimaat
  • Eigen montageteam: uitvoering en begeleiding door vakmensen
  • We werken met vloerverwarmingssystemen van topkwaliteit

Onze kracht zit hem in het ontzorgen op alle vlakken in het installatieproces. We zijn een leverancier, die ook adviseert en monteert. Uiteindelijk gaat het om het opleveren van vloerverwarmingssystemen die een comfortabel en energiezuinig woon- en werkklimaat creëren.


Onze garantie

Ons werk gaat om meer dan vloerverwarming alleen. Wij vinden het belangrijk dat we onze afspraken nakomen. Dat we werken met kwaliteitsgereedschap. Dat we op locatie op een goede, beleefde manier met elkaar samenwerken. Met u als professionele installateur, maar ook met andere installatie- en bouwbedrijven die op tegelijkertijd aan het werk zijn. En dat alles binnen de gestelde planning. Uiteindelijk gaat het om dat resultaat: het opleveren van vloerverwarmingssystemen waar we trots op zijn.

Collega worden?

Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste, maar vooral ambitieuze monteurs voor ons team.